A S.Pellegrino az olasz életérzés egyedülálló közvetítésére 2010-ben elindította a "Meet Italian Talents" programot, melynek keretén belül első évben Missoni tervezte palackok kerültek forgalomba, 2011-ben pedig Bvlgari tervezte címkék csillognak az ikonikus üvegpalackon. Az egyedi palackok ötvözik a Bvlgari ékszerek eleganciáját, kivételes stílusát, egyedi színeit, így téve még különlegesebbé az évszázados múltra visszatekintő S.Pellegrino prémium ásványvizeket." />
Kosár
Elfogadod a sütik analízis és személyes tartalom érdekében való használatát
HU / EN
Telefon: +36 70 949 9997
Email: info@salads.hu
Nyitva hétfő-péntek: 10:00 - 22:00, szombat-vasárnap és ünnepnapokon: zárva
Kiszállítás hétfő-péntek: 10:00 - 22:00
Facebook  Twitter  Foursquare  Tripadvisor  Instagram
Természetesen Neked.
Legelő.net - online salátabár. Természetesen Neked. Minden ami saláta.
Ásványvíz - San Pellegrino 0,25l

tripadvisor

vissza az ételekhez

Ásványvíz - San Pellegrino 0,25l

A Milano város szomszédságában, San Pellegrino Terme híres fürdőhelyről származik. A közel 30 éves föld alatti útja során értékes ásványi anyagokkal gazdagodik az olasz Alpokban. Közkedvelt természetes ásványvíz, mely népszerűségét elsősorban kellemes szénsavhatásának és kiegyensúlyozott ízvilágának köszönheti.
A márka kitűnő képviselője az olasz kultúrának, stílusnak és kifinomultságnak, olyannyira, hogy az Olasz Kereskedelmi Kamara 2011-ben megválasztotta a legjobb "Made in Italy 2011" márkának. Ezt a kategóriájában egyedülálló kitüntetést, korábban olyan híres olasz márkák kapták, mint a Ferrari, Gucci vagy Prada.

A S.Pellegrino az olasz életérzés egyedülálló közvetítésére 2010-ben elindította a "Meet Italian Talents" programot, melynek keretén belül első évben Missoni tervezte palackok kerültek forgalomba, 2011-ben pedig Bvlgari tervezte címkék csillognak az ikonikus üvegpalackon. Az egyedi palackok ötvözik a Bvlgari ékszerek eleganciáját, kivételes stílusát, egyedi színeit, így téve még különlegesebbé az évszázados múltra visszatekintő S.Pellegrino prémium ásványvizeket.

430 Ft
Összesen
430 Ft

Ticket Restaurant Erzsébet Utalvány Sodexo Pass SZÉP kártya elfogadó hely
Best of Budapest EgészségCard